Pyöräretki Konneveden museolta Häähninmäelle

La 31.8. klo 13.15

Pyöräillen yhdessä Konneveden museolta Hankasalmen Häähninmäelle .
Lähtöpaikkana: Konneveden museo 
(Museotie 1-7, Konnevesi)

Konneveden luontoretkeilijät Kolurit ry järjestää pyöräretken Konneveden museolta Häähinmäelle. Pyöräretken pituus on yhteen suuntaan n. 30 km ja sen ajoreitti on Konneveden museo – Kauppatie – Sirkkamäentie – Rossinkyläntie – Lamminpääntie – Sirkkamäentie – Läheahontie – Häähnintuvantie. Reitin pystyy ajamaan pyörällä kuin pyörällä, reitti on suurimmalta osaltaan hiekka- ja soratietä. Ainoastaan muutaman kilometrin osuus museolta eteenpäin on asvalttia.

Reitillä on joitakin loivahkoja ylämäkiä ja pitkiä laskuja, ja pituutensa vuoksi sitä suositellaan hyväkuntoisille ja heille, joilla on jo kokemusta 20-30 km mittaisista pyöräretkistä. Ajoaika on keskimäärin 2-3 tuntia, ja pysähdyksiä voidaan tehdä tarvittaessa.

Osallistujamäärän ja osallistujen tason mukaan voimme järjestää 2 eri ryhmää, eli ”nopeat” ja ”hitaat”. Oppaita on 2. Maksimiosallistujamäärä per opas on 12.

Edellytykset: kypärä on pakollinen, oma juoma- ja ruokahuolto, vaatetus sään mukaan.

Osallistujat on vakuutettu Suomen Ladun toimesta.

HUOM! Pyöräretkelle ei ole järjestetty huolto/turva-autoa eikä paluukuljetuksia Häähninmäeltä, joten osallistujia pyydetään järjestämään itse omat paluukyytinsä tarvittaessa.

Pyöräilyreitti Komoot-palvelussa


Ilmoittautumiset otetaan vastaan ensisijaisesti sähköpostitse 23.8. mennessä.
Lisätietoja antaa Mikko Lemmetti, mikko.lemmetti@elisanet.fi / 050 560 1720