Info

MAJOITUS

Majoitusta voit etsiä mm. VisitRautalampi, Visit Konnevesi sekä Visit Hankasalmi-sivuilta.KULKUYHTEYDET

Etelä-Konneveden kulttuurikierroksen tapahtumat ovat Rautalammilla, Konnevedellä ja Hankasalmesta. Suurin osa tapahtumapaikoista on harvaan asutulla maaseudulla, joten niihin ei pääse perille asti julkisella liikenteellä. Kannustamme liikkumaan kohteiden välillä mm. pyöräillen, kävellen, meloen ja kimppakyydeillä!

Junalla: 
Lähimmät juna-asemat sijaitsevat Hankasalmella (Hankasalmi as, josta on Hankasalmen kirkonkylälle matkaa noin 10 km) sekä Suonenjoella, josta on matkaa Rautalammin kirkonkylälle noin 20 km.

Bussilla:
Linja-autolla pääsee mm. Jyväskylän ja Kuopion suunnasta Konnevedelle ja Hankasalmelle (Hankasalmi kk). Lisäksi Suonenjoki-Rautalampi-vuoroja ajetaan arkipäivisin ja lauantaisin. Kuopio-Jyväskylä-pikavuorot pysähtyvät Myhinpäässä (pysäkki Myhinpää th). Katso tarkemmat aikataulut Matkahuollon sivuilta.

Vesiteitse:
Moneen tapahtumaan on mahdollista tulla osa matkasta vesiteitä esimerkiksi melomalla.  Melonta- ja patikointireiteistä löydät lisätietoa mm. Luontoon.fi -sivuilta.
Kansallispuistoon voi saapua veneellä Pohjois- ja Etelä-Konneveden yhdistävän Kivisalmen kautta. Pohjois-Konnevedeltä on Keiteleen kautta kanavayhteys Päijänteelle.

Pyörällä:
Suurin osa alueen tiestöstä on hiekkateitä, jotka voivat ajoittain olla huonossa kunnossa ja kuivaan aikaan pölyisiä. Pyörämatkaa suunnitellessa kannattaa myös huomioida, että maasto on paikoin hyvin mäkistä. Maisemat ovat kuitenkin erinomaisen kauniita. Häähninmäen ulkoilualueelta löytyy jopa 40 kilometrin verran polkua maastopyöräilyä varten!

Välinevuokraus:
Pyörien, kajakkien, kanoottien, sup-lautojen ja retkeilyvälineiden vuokraajia Etelä-Konnevedellä voit etsiä mm. Metsähallituksen yhteistyökumppaneista.

Autolla:
Lue lisää saapumisesta Etelä-Konneveden kansallispuistoon: https://www.luontoon.fi/etela-konnevesi/saapuminenLIPUT

Suurin osa Etelä-Konneveden kulttuurikierroksen tapahtumista on pääsymaksuttomia. 

Vanhan Häkkilän konserttiin 29.8. sekä Tulen synty -risteilylle 30.8. liput voi ostaa lippu.fi -palvelun kautta. Palvelumaksu sisältyy lipun hintaan. Hintaan lisätään lippujen toimitusmaksut (alkaen 1,5 €). Lipunmyynti aukeaa 3.6. 

Molempiin tapahtumiin mahtuu vain noin 50 henkilön yleisö, joten suosittelemme lippujen ostamista hyvissä ajoin. Vanhan Häkkilän konserttiin voi lippuja ostaa myös ovelta, mikäli niitä on jäljellä. Tällöin maksutapana käy käteinen. Lippukauppamme osoite: https://www.eventim-light.com/fi/a/664f20ac75404221ed20be7d