Kalajalta kajahtaa!

Etelä-Konneveden kansallispuiston 10-vuotisjuhla
Su 1.9. klo 14-16
Vuori-Kalajan laavu
Törmälän metsätie 136, Rautalampi (pysäköintialueelta laavulle noin 1 km kävely)

HUOM! Kalajan pysäköintialue on ruuhkainen. Jos tulet autolla, auto kannattaa pysäköidä Törmälän pihaan osoitteeseen Konnekoskentie 552, josta kävelymatka metsäautotietä Kalajan pysäköintialueelle 1,5 km.OHJELMA:

Kipinät-kuoro

Juhlapuhe, Metsähallitus

Rautalammin Mieskuoro

Linnunpönttöhuutokauppa

Lauluryhmä Jännät, yhteislaulua

Tapahtuman juontaa JiiPee Jetsu. Vapaa pääsy.

klo 13-16 välillä Vuori-Kalajan ympäristössä ja Törmälän riihessä on esillä yhdistyksien ja muiden toimijoiden toteuttamia rasteja: mm. perinnepelejä ja arvoituksia sekä ympäristötaidetta.


ESTEETTÖMYYS: Vuori-Kalajan laavulle on esteetön reitti. Saapumista varten tarvitset puomiin lukkokoodin. Lue lisää esteettömyydestä täältä: https://www.luontoon.fi/etela-konnevesi/esteeton#saapuminen


KIPINÄT-KUORO

Kipinät on jyväskyläläinen pop- ja jazzmusiikin ja kuoroimprovisaatioon keskittyvä kuoro, jota johtaa sen perustaja, pop/jazz-laulunopettaja ja palkittu kuoronjohtaja Kaisa Halmemies. Kesäkuussa 2019 Kipinät palkittiin kolmella kultaleimalla eli korkeimmalla tunnustuksella ja kuoronjohtajapalkinnolla Tampereen Sävel -festivaalin kansainvälisessä kuorokatselmuksessa. 

Kuoro on tullut myös laajemmalle yleisölle tutuksi Radio Suomipopin tempauksista, joissa on yllätetty mm. Antti Tuisku, Mikael Gabriel, Elastinen ja Michael Monroe. Vuonna 2021 Kipinät nähtiin MTV3:n Talent Suomi -ohjelmassa, jossa kuoro eteni yleisöäänin semifinaaliin asti.

RAUTALAMMIN MIESKUORO

Rautalammin Mieskuoro laulaa sekä perinteistä että uudempaa mieskuoromusiikkia laidasta laitaan. Kuoronjohtajana Kaisa-Liisa Piironen.


LAULURYHMÄ JÄNNÄT

Lauluryhmä Jännät on jyväskyläläinen kokoonpano, joka esittää runolaulua ja muuta moniäänistä folkmusiikkia. Jännät tekee ekskursioita muihinkin tyyleihin ja kieliin omintakeisesti mutta kunnianhimoisesti. Kalajan juhlassa Jännät laulaa ja laulattaa kaksi rautalampilaista runolaulua.

Lauluryhmä Jännät. Kuva: Henri Himanen